Massa "Coven" och Riley.

Riley
Som en vampyr, är Riley lång och muskulös med lysande röda ögon och blont hår. Victoria biter och förändrar Riley när han är ungefär i Bella ålder i Eclipse. När Riley åldrar och vinner viss kontroll, bidrar han till att leda Victorias armé av nyfödda vampyrer. Han utför sitt arbete troget på grund av sin kärlek till Victoria, som hon låtsas att återvända. Men i en strid mellan armén av nyfödda och Cullens i slutet av Eclipse, säger Edward till Riley att Victoria har ljugit för honom. Edward försöker först övertyga Riley att sluta kämpa, men slutligen dödar honom med hjälp av Seth Clearwater.

I filmen The Twilight Saga: Eclipse, beskrivs Riley som en "snygg college student" och kommer att spelas av australiska skådespelaren Xavier Samuel [13].

Amazonas Coven
Zafrina, Senna och Kachiri är medlemmar i Amazonas Coven. Zafrina speciella förmåga är att skapa illusioner, men de inte påverkar Bella eller någon som är under hennes skyddande sköld. Hon bygger en stark relation med Renesmee Cullen, som sägs velat ha Zafrina och hennes "vackra bilder". Zafrina har låvat Bella att besöka Renesmee i framtiden.

American nomader
Peter, hans kompis Charlotte, Maria och Randall är amerikanska nomader. Peter är Jasper gode vän och hjälpte Jasper fly i sitt tidigare liv som en allmän av nyfödda vampyrer. Även om han livnär sig på blod, håller han inte med genomförandet av nyfödda barn efter att de har överlevt sig självt. Förr i tiden levde Jasper med Peter och Charlotte, men Jasper valde att lämna dom på grund av sin förmåga att känna av sin mänskliga offer känslor.

Denali Coven
Eleazar och hans kompis Carmen, systrar Tanya, Irina (avliden), och Kate, och senare Kate's mate Garrett är medlemmar i Denali Coven. Liksom Cullens, det Denali Coven praxis en diet av dricka djur istället för blod. De är på god fot med Cullens, men förhållandet betonas under Eclipse när de vägrar att slåss mot Victoria och hennes armé. Tanya är deras ledare och uppges ha jordgubbs blonda hår, och en gång uttryckt intresse för Edward Cullen, men han tackade nej. Carmen talar flytande spanska och var först med att lyssna på och inte vara rädd för Renesmee för att vara ett halvblod. Eleazar, en tidigare medlem av Volturi vakten, talar flytande spanska också och har förmågan att vagt identifiera gåvor hos andra vampyrer. Garrett är en lång, LÅNGBENT vampyr med rubin ögon och långt sandigt hår Han är en äventyrare, och anspelar på att vara en amerikansk patriot. Han ansluter sig till Denali Coven i Breaking Dawn och blir Kate's make. Kate beskrivs som vacker och blond. Hennes speciella förmåga är produktion av en elektrisk ström över hennes hud som kan chock och oskadliggöra angripare. Biträder Bella i att lära sig använda sin nya förmåga att mentalt skydda sina närmaste.

Sasha, Vasilii, och Irina var tidigare medlemmar av Denali Coven. Sasha, som skapade Tanya, Kate, Irina och Vasilii, avrättades av Volturi för att skapa en odödlig barn, Vasilii. Vampire lag förbjuder att skapa en odödlig barn, eftersom de är oförutsägbara och har ingen självkontroll. Av denna anledning förstördes både Sasha och Vasilii. Laurent Irina's mate, och hon är jätte arg på Quileute vargar för att dom förstört honom. Hon kommer att sluta fred med Cullens i Breaking Dawn, men innan de talar med dem, ser hon Renesmee och felaktigt förutsätter att hon är en odödlig barn. Irina rapporter Cullens till Volturi. Efter att ha fastställt att Renesmee inte är en odödlig barn, Volturi förstöra Irina för hennes misstag.

Egyptian Coven
Tia, Amun, Benjamin och Kebi är medlemmar av den egyptiska Coven. Amun, styrman på Kebi, visar sig vara mycket olycklig för att behöva stå vittne för Cullens i Breaking Dawn. Benjamin, styrman av Tia, har en hög medvetenhet om vad som är rätt och fel. Hans speciella förmåga är att kontrollera de delar av natur, luft, jord, eld och vatten. Benjamin förmåga är unikt genom att det handlar om fysisk manipulation, i motsats till illusioner av sinnet.

Europeiska nomader
Alistair, Charles och Makenna är europeiska nomader. Alistair är god vän med Carlisle, fast han har inte besökt honom ofta. Hans speciella förmåga är spårning. När han är kallad att vara ett vittne för Cullens lämnar han innan han har en chans att göra det av rädsla för Volturi. Charles är styrman på Makenna, och hans speciella förmåga är att känna av om ett påstående är sant.

Irish Coven
Siobhan, Liam, och Maggie är medlemmar i den irländska Coven. Liam, styrman på Siobhan, är mycket skyddande av Siobhan och Maggie. Siobhan's misstänkt speciella förmåga är att ändra kursen på en situation genom viljestyrka. Maggie, en rödhårig, har förmågan att känna av om någon ljuger. De uppmanades att vittna för Cullen klan inför den Volturi i Breaking Dawn.

Rumänska Coven
Vladimir och Stefan används för att pröva tillsammans med andra rumänska vampyrer omkring 1500 år sedan. Volturi störtade dem dock, och förstörde deras slott. Efter upproret, blev det uppenbart att Vladimir och Stefan var den enda överlevande av sin Coven. De håller ett agg mot Volturi, och är beredda att göra något för hämnd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0