Taylor Lautner

Webbplats: www.taylor-lautner.com (inte så jätte bra om ni frågar mig jag förstår inte ricktigt).


Taylor Lautner föddes den 11 februari 1992 i staden Michigan. Han är mest känd från Twilight där han spelar Jacob Black, som är Isabella Swans bästa vän. Taylor föddes i Grand Rapids och är son till Deborah och Daniel Lautner. Han har en lillasyster som heter Makena. Taylor är av hollänsk, tysk, fransk och indiansk härkomst.

När han var 6 år gammal så började han träna kampsport på Fabiano´s Karate School och redan efter ett år så började han vinna turneringar. Han började sedan träna med världsmästaren Mike Chat. När han var elva år gammal så blev han rankad etta i världen för NASKA Black Belt Open Forms, Musical Weapons, Traditional Weapons och Traditional Forms. Vid tolvårsåldern så hade han redan vunnit tre guldmedaljer i junior-VM i svartbälte.

Taylors kampsportsinstrktör övertalade han att gå till en audition för en roll i en Burger King reklam i Los Angeles. Även fast han inte fick rollen så gillade han skådespeleriet så mycket att han sa till sina föräldrar att han skulle försöka sig på en karriär inom det yrket. Hans familj fick pendla mellan Michigan och Kalifornien så att Taylor kunde på gå auditions. Detta var väldigt krävande för familj så när Taylor var 10 år gammal så flyttade dem till Los Angeles där han kunde ha fördelen till att satsa helt som skådespelare. I Los Angeles så blev han väldigt intresserad i sport, speciellt i football och baseball.

Taylor har med i ganska många serier och några filmer. Han var med i ”My Wife and Kids” år 2001, ”Summerland” år 2004, ”The Bernie Mac Show” år 2001 och ”The Nick and Jessica Variety Hour” år 2004. Han var även med i voice over filmer. Han spelade Youngblood i den tecknade serien ”Danny Phamtom” (klickar ni på länken så får ni höra hans voice over) år 2004 och han vad även med i två episoder av ”What's new, Scooby-Doo?” år 2002 och ”Charlie Brown”. Hans stora genombrott kom år 2005 när han var tretton år gammal. Taylor fick rollen som Shark Boy i Robert Rodrigues film ”The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D” år 2005. Efter några månader så fick han rollen som Eliot i filmen ”Cheaper by the Dozen 2” år 2005. På svenska så heter filmen Fullt hus.
Mest känd är han som Jacob Black i film-serien Twilight. Han har just blivit klar med inspelningen av New Moon och kommer i Augusti börja förbereda sig inför nästa film, Eclipse. Först var det inte säkert att Taylor skulle få spela Jacob i New Moon eftersom att Jacob är mer vältränad och längre i New Moon än i Twilight. Men Taylor var bestämd till att få vara med i de kommande filmerna, så i sex månader så tillbringade han flera timmar om dagen på gymmet. Resultatet blev fantastiskt och regissören var nöjd med honom.

Viste du detta om Taylor
*Taylors hela namn är: Taylor Daniel Lautner
*På sin fritid så gillar Taylor att spela baseball och football.
*Han brukade vara med i L.A Hip Kids som är/var en hiphop grupp i Los Angeles. Detta gjorde han när han var runt 10 år gammal.
*Han har en Maltese hund som heter Roxy.
*Fick sitt körkort år 2008
*Han är nära vän med Edi Gathegi (Laurent). Dem tränade tillsammans i gymet inför New Moon.
*Han är nära med med Kristen Stewart och Nikki Reed.
*Han är bästa vän med Alyson Stoner som han spelar med i filmen Cheaper by the Dozen 1 & 2.
*Han kom etta i Access Hollywoods Top five Hollywood Abs.
*Han är en av People Magazine's 100 most beautiful people 2009.
*Hans favorit program är American idol.
*Han älskar kinesisk och mexikansk mat.
*Hans favorit färg är babyblå.
*Han kallar sig själv "tönt" och gillar tjejer som är lite "töntiga".
























Står ni på Jacobs eller Edwards sida, jag står heeelt på Jacob jag menar TITTA PÅ HANS ÖGON och hans muskler och alting...
Men tyvär som alla vet dejtar han Taylor Swift... först Selena Gomez och nu Taylor... aja snart måste det ta slut!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0