James/Victoria/Laurent.

James har precis lurat Bella in kommer att möta honom i en balett studio i TwilightThe stora antagonist av romanen Twilight, James framställs som en skoningslös "tracker" vampyr som jagar människor eller i vissa fall, djur, för idrott. Fellow Coven medlem Laurent säger att James är ovanligt begåvad på det han gör och alltid får vad han vill, även om det senare visat att en sedan-människa Alice Cullen flydde hans klor för en tid sedan genom att förvandlas till en vampyr innan James kunde anfalla. Till skillnad från Cullen familjen, dricker han blod som sin födokälla. Mot slutet av Twilight, dödade dom och satt eld på James (alltså permanent förstörd) med Cullen bröderna Emmett och Jasper efter att han lockar Bella till en tom balett studio och nästan dödar henne. Den skimrande trauma som hans giftiga bett är fortfarande på Bella hand som en symbol för sitt misslyckade försök på hennes liv. James uppges ha ljusbrunt hår och är ganska alldaglig och genomsnittligt utseende. 


Victoria
En rödhårig, kattlika vampyr, är Victoria ursprungligen en medlem av James Coven. Hon spelar en liten roll i den första boken biträder James, hennes älskare och Coven ledare, i jakt Bella Swan. Efter James dödas, bestämmer hon sig för att utkräva hämnd på Edward Cullen som konspirerat för att döda hans partner, Bella. Men är Bella tillräckligt skyddad från Victorias vrede genom Quileute form-shifting vargar. Månader senare i Eclipse, skapar Victoria en armé av blodtörstiga vampyrer nyfödda i Seattle för att resa sig mot krafter som varulvar och Cullen familj. Under denna strid, både hon och hennes nya striderna partner, Riley, dödas av Edward och unga vargen Seth Clearwater. Hennes övernaturlig talang är självbevarelsedrift.


Laurent
En mörkhårig, oliv-toned vampyr, är Laurent medlem i James 'Coven i Twilight. När James och Victoria väljer att spåra och mörda Bella, lämnar Laurent dem och reser till Denali, Alaska, i hopp om att finna tröst hos ett Coven av "vegetariska" vampyrer. Men antar han aldrig en strikt diet av dricka djurblod och "fuskar" genom att ibland livnär sig på människor. Under denna vistelse tar han en förkärlek till en vampyr vid namn Irina, trots att förälskelse är inte tillräckligt stark för att hålla honom där, som han senare återvänder till Forks i New Moon som en tjänst till Victoria. Under detta besök, snubblar han över Bella och försöker döda henne, under bakhåll av Quileute vargar och därefter dödas han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0