Sam och hans "pack"

Sam Uley
Sam Uley är ledare för La Push pack. Hans far, Joshua Uley, övergav honom och hans mor när han var mycket ung och därmed Sam var tvungen att ta mycket vuxen ansvar vid en tidig ålder. Innan han blev en varg, var han romantiskt involverade med Leah Clearwater, sin high school sweetheart. Hans relation med henne började falla samman efter sin förändring, eftersom han var förbjuden att berätta för henne vad han hade blivit. Deras förhållande tog slut när Sam träffat på Leas andra kusin, Emily, då bröt alla löften han gav till Leah. Enligt Jacob, känns Sam skyldig för förrådde Leah och ansvarig för den bittre person hon har blivit. När han faser, han är ren svart och den största varg, tills Breaking Dawn när det konstaterats att Jacob har blivit längre. Han är förpackningen Alpha, men inte av blod, den rollen är Jakobs, som lät Sam att leda flocken till Breaking Dawn. 
 
Quil Ateara
Quil Ateara är medlem i Wolf Pack och är Jakobs bästa vän och syssling. Han beskrivs som mycket muskulösa. Han förekom första gången i New Moon, men inte blir inte en varg fören i Eclipse. Till skillnad från de flesta andra pack medlemmar, tyckte han om att bli en varg, eftersom det möjligt för honom att gå med sina vänner och förstå vad som pågick. Som en varg, har Quil choklad-brun päls. Nära slutet av Breaking Dawn Quil, tillsammans med Embry, ansluter han sig till Jacob's pack.

I Eclipse, präglar sig Quil på Emilys två-åriga systerdotter, Claire. Även om detta orsaka en skandal, säger Jacob att det för närvarande inget romantiskt om sina känslor, och att Quil blir allt Claire måste han vara på varje punkt i hennes liv, vare sig det är en bror, vän, beskyddare och älskare .

Embry Ring
Embry Ring är en varg med grå päls och mörka fläckar på ryggen, och är ytterligare en av Jakobs bästa vänner. Han visas en kort stund i New Moon och Eclipse. Embry samtal Bella Swan "Vampire Girl" eftersom hon hänger ut med Cullen familjen. Hans mor var en kvinna i Makah stam, inte Quileutes, eftersom form-shifting varg egenskaper ärvs från far till son, han är alltså halvbror till antingen Quil Ateara, Jacob Black, eller Sam Uley. Detta orsakar en del stress i förpackningen, eftersom alla dessa mäns fäder var gift före och vid tiden för hans födelse. Nära slutet av Breaking Dawn, ansluter sig Embry tillsammans med Quil till Jacob's pack.

Paul
Paul är benägen att ilskna utbrott som orsakar honom att brista ut i sin varg form. Paul är en av de större vargar, och har mörkgrå päls. Han är den mest volatila pack medlem, och blir så rasande när han får reda på att Jacob har berättat Bella om förpackningen som han rusar in sin varg form och försök att attackera henne. Han har senare ha inga onda känslor emot Bella eller Jacob, men Jacob, Leah, och några av de andra vargarna hitta honom irriterande. Tidigt i bok 2 av Breaking Dawn, Paul visar sig ha tryckt på Jacob's äldre syster, Rachel. Detta retar Billy och Jacob för att han är alltid inne i deras hus och äta deras mat, men det är Billy glad att Rachel är att stanna hemma längre på grund av Paul. 

Jared
Jared var den första varulv till fas efter att paketet ledare, Sam Uley. I Eclipse har han präglats på Kim, en flicka han satt bredvid i skolan. Innan han var en varulv hade han aldrig lackt någon uppmärksamhet till henne, men efter hans förvandling han såg på henne och blev genast kär. 

Leah Clearwater
Leah Clearwater är den enda kända kvinnliga som kan bli varg i historia Quileute stam. Hon förvandlas till en varg under händelserna i New Moon, ungefär samtidigt som hennes yngre bror, Seth. Denna omvandling tros vara vad som orsakat hjärtinfarkt och senare död av sin far, Harry. Hon daterad Sam Uley flera år, tills hennes syssling Emily kom på besök och Sam präglats på henne. Sam lämnade således henne för Emily, lämna Leah förkrossad. Som ett resultat, är Leah mycket bitter och cynisk, och ständigt motverkar förpackningen med att tänka på saker som andra vill undvika att tänka på. Hon gillar också att reta Jacob genom att ta upp det faktum att Bella planerar att gifta sig med en vampyr och att bli en själv, när det står klart att Jacob är fortfarande kär i Bella, som Leah öppet ogillar.

Leah Clearwater
I Breaking Dawn, ansluter Leah Jacob's pack med avsikten att bryta sig loss från Sam eftersom hon är fortfarande förkrossad. Hon hjälper till att skydda Bella och Cullens, trots sin extrema hat mot vampyrer. Hon delar många åsikter och osäkerheter med Jakob, som varför Sam präglats på Emily, beklagar att hon kan vara klimakteriet, och hennes oförmåga att stiga högre i förpackning rang på grund av hennes kön. Eftersom hon tillbringar mer tid i Jacob's pack, blir hon lyckligare och gör betydande ändringar i sin inställning, blir mindre oroväckande och negativa. Senare i boken, Jacob och Leas känslor för varandra har blivit en pålitlig kamratskap, där hon står upp för honom, skyddar honom, och blir hans näst högsta befälet. Som en människa,  beskrivs Leah som vacker av Bella. Som en varg, hon är mindre än de andra, ljusgrå, och snabbast i förpackningen. 

Seth Clearwater
Seth Clearwater är Leas yngre bror och en medlem i La Push pack. Han har sand brun-färgad päls. Han förvandlas till en varulv under händelserna i New Moon, ungefär samtidigt som hans syster, Leah. I New Moon och Eclipse visar han sig avguda Jacob Black, och sägs påminna Bella för en yngre Jakob. Under de nyfödda attacken i Eclipse, stannar Seth med Bella och Edward, på grund av hans unga ålder bara femton, att fungera som en anslutning till förpackningen. När Victoria och Riley visas, Seth slagsmål och förstör Riley med Edward hjälp. I Breaking Dawn visar han sig ha utvecklat en osannolik vänskap med Edward, och går på hans och Bellas bröllop. Seth är fortfarande en ständig närvaro i hela den sista boken i serien. Han är ursprungligen bara vargen att känna sig helt bekväm är runt Cullen familjen. Han har också, enligt Edward, mycket ärliga och rena tankar, något som endears honom till Cullens, och Edward i synnerhet. När Jacob splittringar från förpackningen, går Seth snabbt honom för att han motsätter Sam plan att attackera Cullens. För de flesta av Breaking Dawn Seth är Jakobs näst högsta befälet, tills han ersätts av Leah i slutet av romanen. 

Collin och Brady
Collin och Brady är två av de yngsta vargarna i flocken. I Eclipse, sägs ha fasats vid tretton års ålder, och de senare göra ett framträdande i Breaking Dawn som en del av Sam's pack.

Övrigt
Det finns ytterligare sju vargar närvarande vid slutet av Breaking Dawn. Dessa okända vargar tros vara mycket små på grund av deras överdimensionerade tassar. Den påstådda anledningen till deras transformationer till vargar är förekomsten av många besök vampyrer på Cullen bosättning under denna roman.

Ephraim Black
Efraim Blacks, morfars far till Jacob Black, var den sista chef för Quileute stam. Han var en shape-shifter själv, och Alpha i en förpackning med tre, som inkluderade Levi Uley och Quil Ateara Sr, den farfars Jakobs vän Quil. Han skapade ett fördrag med Cullen familj som ansåg att vargarna inte skulle utsätta Cullens så vampyrer så länge de inte biter någon människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0